Om os

Hvem er vi?

Vang Vikar & Rekruttering ApS er et professionelt og seriøst vikar- og rekrutteringsbureau, der gør en dyd ud af at servicere vores kunder med arbejdskraft indenfor vikariater, Try/Hire-forløb samt rekruttering, således at du nemt og hurtigt kan op- og nedjustere din medarbejderstab efter behov.

Vi udlejer og rekrutterer gode og kvalificerede medarbejdere indenfor bygge- og anlægsområdet, lager, industri samt administration.

Vi er bevidste om, at med den nuværende markedsstruktur, tager det længere tid at finde de rette medarbejdere indenfor flere brancher.

Derfor kan vi ligeledes tilbyde kvalificeret udenlandsk arbejdskraft, som kan varetage forskellige arbejdsfunktioner.

Ved at benytte Vang Vikar & Rekruttering ApS vil du altid have den samme konsulent tilknyttet gennem hele forløbet. Dette gør hele processen lettere for alle parter.

Du skal vælge Vang Vikar & Rekruttering ApS, hvis du ligger vægt på en professionel samarbejdspartner med mange års erfaring og indsigt i branchen, og som ved, hvad god service, kvalitet samt gensidig tillid betyder.

Hvis ovenstående har givet dig lyst til at vide mere om os, så kontakt mig for en uforpligtende dialog … det koster kun en kop kaffe!

Du kan også følge os på sociale medier:

Vi ser frem til at møde dig og din virksomhed. Du kan trygt overlade opgaven med at finde medarbejdere til os.

Vi ved hvad du lægger vægt på, når du står og har brug for arbejdskraft.

Med vores mange års erfaring indenfor branchen, er vi klar over, hvor vigtigt det er at have en samarbejdspartner, man kan stole på og har tillid til.

Kontakt os i dag